Krajalnica 210pt

Krojenie serów sprzedaje się być pytaniem banalnym, jednak doświadczenie ekspedientek w marketach z serami na wartość wydaje się mówić zupełnie co drugiego. Sery w zależności od gatunku, mają różną konsystencję. Są sery twarde, do których pokrojenia trzeba użyć coś dużo siły, ale również sery bardzo delikatne, wręcz łączące się do wielkości noża, nawet gdyby istnieje ostatnie nóż przeznaczony stricte do krojenia serów. Przez to, że powierzchnia noża brudzi się serem o lepkiej konsystencji, kolejne plastry jest coraz trudniej ukroić w forma precyzyjny, bez uszkodzenia struktury sera.

Co w takim razie można poradzić osobom dokonującym w interesach, które codziennie po często muszą kroić różne rodzaje serów w niewielkie plastry dla własnych klientów? Przede wszystkim, muszą brać dobrej krajalnicy. Krajalnica do sera ma-ga to materiał bardzo cennej klas, dany do cięcia serów wszelkiego gatunku. Posiada bardzo proste ostrze, które dobrze wrzyna się w ser i odkrawa z niego cieniutkie, delikatne plasterki, bez względu na konsystencję tego sera. Oznacza to, iż ta krajalnica potrafi w niewielkim czasie pokroić większą liczba sera bez potrzeby wycierania powierzchni ostrza co mało plasterków. Jest wtedy niesamowicie dobre wszędzie tam, gdzie jest potrzeba krojenia ogromnych liczby serów różnych gatunków w złym okresie, czyli często w interesach. Coraz chętniej jednak określamy się na zakup krajalnicy do indywidualnych domów, ponieważ oddaje się, że bardzo łatwo przyznajemy się wyręczać w akcjach, które są konieczne, a jakie przynoszą nam sporo kłopotu.

Dziś, zamiast kupować ser na plasterki, możesz kupić własną krajalnicę do sera, i każdego dnia odkrajać tyle plastrów sera, ile dokładnie potrzebujesz z pełnego domu sera! To niezwykła oszczędność energii oraz samego sera, bo ten odkładany w twarze całego bloczku będzie rozkładał się o moc wolniej niż ser pokrojony w cienkie plasterki w biznesie.